Huidskleurige panty en tattoos

  • ies

    Natuurlijk mogen tattoos niet zichtbaar zijn tijdens je werk als stewardess, maar ik vroeg mij af of er getatoeëerde stessen bij KLM, KLC of Arke vliegen en hoe zij omgaan met hun (zichtbare) tattoos.

    Ik vlieg zelf al jaren voor trans en daar werken pleisters prima, maar wij hebben dan ook donkere panty's.

    Nu ik de overstap naar blauw ga maken ben ik benieuwd naar jullie tips & trics!

  • Marichris

    Hoi Ies,

    Ik ben tijdens de selectie van KLC afgewezen omdat ik een tattoo op mijn voet heb. Het is een heel klein grijs krabbeltje en nauwelijks zichtbaar door een panty, maar tattoo is tattoo. Ik vroeg of ik deze af mocht plakken of make-uppen, maar beide mogen niet. Ik ben ook benieuwd hoe anderen dit doen.

  • ies

    Hi Marichris,

    Dat is wel balen. Ik werk nu 6 jaar bij TRANSAVIA en daar is het geen probleem om zowel die op m'n voet als die op m'n pols af te dekken.

    Aangenomen bij KLM en ook daar was het geen probleem.

    De vraag is alleen hoe af te dekken. Ik vind zelf bij een huidskleurige panty een pleister niet mooi. Maar make up lijkt mij met een lange werkdag weer niet handig… (Ivm uitsmeren en afgeven)

    Las iets over een soort dekkende panty…

    Ben benieuwd of iemand zijn ervaring zou willen delen.

  • Rietje1985

    er is op tellsell ooit een dekkende waterproof maken ups geweest!

    maarja…. tellsell….. hihi!

    het leek perfect spul!

  • Rietje1985

    er is op tellsell ooit een dekkende waterproof make up geweest!

    maarja…. tellsell….. hihi!

    het leek perfect spul!

  • NienkeVanMaris

    Ik weet niet of je hier iets aan hebt, maar als ik het filmpje mag geloven, zou het fantastisch moeten zijn. Het is een product van Dermablend.

    En het is hoe dan ook echt een fantastisch filmpje!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ

  • ies

    TNX guys!

    Heb zelf de make up van Mac, in principe werkt dat wel alleen vraag me af of dat aan het einde van een lange vlucht niet gaat smudgen…met een huidskleur panty. Met een donkere panty is het toch anders.

    Nogmaals bedankt in ieder geval!

  • Laura

    Ik ben net stewardess en persoonlijk draag ik met tattoo's eigenlijk altijd deze: https://www.beenmode.nl/kunert-fly-care-40 in de kleur cashmere. Die dekt het bijna helemaal af en dat kan prima.

    Die heeft een beetje steun ook aan het been en dat vind ik echt heerlijk tijdens de vlucht. Bij https://www.beenmode.nl/ hebben ze heel veel en als je twijfelt kun je ze altijd een berichtje sturen dat werkt voor mij altijd heel erg fijn.