Geschikt voor oven (bak)

  • Vraag

    Ik wil graag zelf maaltijden koken en dan opwarmen aan boord.

    Maar wat voor bakje moet ik het in doen?

    Kan ieder soort bakje of moet ik een speciaal alubakje hebben?

    Ik weet niet of er verschil in ovens zit, maar het is voor transavia ovens

  • Vraag

    Niemand?

  • flyhv

    Je moet het wel in een aluminium bakje doen.

    Op Triport liggen diepvries maaltijden die je kan kopen voor 2,60 euro en die zitten wel in soort dikke plastic bakken. Maar als je zelf maaltijden meeneemt dan dus in een aluminium bakje.

  • hv stess

    Het beste kun je een alubakje gebruiken. Deze hebben over het algemeen een kartonnen ‘deksel’. Karton kun je beter niet in de oven doen, daarom pak ik m'n maaltijdbakje nog eens goed in met aluminium folie. Het karton verwijder ik voor het verwarmen van de maaltijd en het aluminium gebruik ik dan om de maaltijd af te dekken zodat deze niet uitdroogt.

    Er zijn ook bakjes die herbruikt kunnen worden maar daar weet ik eigenlijk niets van.

    Tip, vries je maaltijden in en neem ze bevroren mee.

  • manolito_jaja

    denk dan wel aan het condenseren in je tas!!

    Alles kan namelijk erg nat worden.

    Groetjes,

    Manolito

  • Vraag

    Bedankt voor de tips!

    Enig idee waar ik de bakjes kan kopen?

  • flyhv

    Bij de Albert Heijn, of bij de Sligro of Marko maar daar moet je een pasje van hebben om binnen te komen.

  • Steward

    Misschien Blokker of Marskramer??