Ik wil graag zelf maaltijden koken en dan opwarmen aan boord.
Maar wat voor bakje moet ik het in doen?
Kan ieder soort bakje of moet ik een speciaal alubakje hebben?
Ik weet niet of er verschil in ovens zit, maar het is voor transavia ovens
Het beste kun je een alubakje gebruiken. Deze hebben over het algemeen een kartonnen ‘deksel’. Karton kun je beter niet in de oven doen, daarom pak ik m'n maaltijdbakje nog eens goed in met aluminium folie. Het karton verwijder ik voor het verwarmen van de maaltijd en het aluminium gebruik ik dan om de maaltijd af te dekken zodat deze niet uitdroogt.
Er zijn ook bakjes die herbruikt kunnen worden maar daar weet ik eigenlijk niets van.
Tip, vries je maaltijden in en neem ze bevroren mee.
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?